Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΣΒΕΣΤΗ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ...


Με αφορμή την πρόσφατη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου μας, ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ εύχεται ολόψυχα καλή πορεία στην αγαπημένη μας ομάδα και παράλληλα επισημαίνει - καλοπροαίρετα - τα ακόλουθα:
1. Θεωρούμε περιττό να υπενθυμίσουμε τις απόψεις μας για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, καθώς εδώ και χρόνια ΔΕΝ υπάρχει καμία ανταπόκριση, από τους διοικούντες.
Το ελάχιστο που ζητάμε είναι να αναλογιστεί η Διοίκηση  τους λόγους για την απομάκρυνση των φιλάθλων μας από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.
2. Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ δεν έχει ανάγκη της εύνοιας της διαιτησίας, αυτό που απαιτούμε είναι ο σεβασμός και η ίση μεταχείριση και δυστυχώς ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου, μας προβλημάτισε ιδιαίτερα.
3. Θεωρούμε αναγκαία την ανασυγκρότηση της Ακαδημίας του συλλόγου, όχι μόνο για να έχουμε ποδοσφαιριστές αλλά και νέους φιλάθλους.
Στην κατεύθυνση αυτή, είχαμε κάνει συγκεκριμένες κινήσεις που ήταν ενήμερη η Διοίκηση και μπορούν ακόμη να υλοποιηθούν.
4.  Απευθύνουμε έκκληση σε όλους όσους αγαπάνε τον Πανδραμαϊκό να συσπειρωθούν με στόχο την αναγέννηση του και ιδιαίτερα στην προσπάθεια αυτή, δομικό ρόλο πρέπει να έχουν οι παλαίμαχοι που τίμησαν την φανέλα του συλλόγου.
- Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ κρατά άσβεστη την ιδέα του Πανδραμαϊκού και συνεχίζει να οραματίζεται...
Για τον σκοπό αυτό σύντομα θα προγραμματιστούν συναντήσεις τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και στην Δράμα.

       ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ !
     ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου